Plecare Duminica Piccaso 7 nopti sejur Albania | Autocar 2021Hotel Website: http://picasso.al/

Hotel Website: http://picasso.al/

Descriere :

Hotel Picasso 4*, este un hotel fermecător și confortabil, administrat de o familie, în Radhimë, regiunea Vlora. Din 2016, cand a fost complet renovat, facilitățile și locația hotelului permit turistilor să se bucure de bogăția naturală a zonei, hotelul fiind foarte apreciat de toti cei ce i-au trecut pragul.

 


Localizare:

Hotelul Picasso 4* se afla in Radhime, la 10km distanta de centrul statiunii Vlore, in imediata apropiere a Marii Adriatice.

 


Facilitati hotel:

 Hotelul pune la dispozitie receptie, lobby, bar, piscina exterioara, aer conditionat, un restaurant recunoscut ca fiind unul cu preperate excelente, zona de plaja privata, terasa.

 


Facilitati camere:

Hotelul Picasso 4* dispune de 26 camere duble si apartamente, toate beneficiind de balcon cu o frumoasa vedere la mare si nivel inalt de confort. Camerele dispun de grup sanitar propriu cu produse de toaleta, uscator pentru par, TV cablu, seif, WiFi (gratuit), aer conditionat, minibar, birou, sofa, balcon cu vedere la mare.

 Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

7 nopti cazare si masa conform hotel;

Insotitor de grup;

Asistenta turistica pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Buzau catre Piccaso Hotel, Tirana, Albania

Verifica tarife si disponibilitate