Myrion Beach Resort

Isl Crete Chania, Greece
isl. Crete-Chania

Camere

Facilități camere: aer condiționat, telefon cu linie directă, internet Wi-Fi (gratuit), mini-frigider / minibar (contra cost), seif (gratuit), TV prin satelit, Smart TV, baie (duș), uscător de păr, set de baie, halate de baie și papuci, fierbător electric, balcon / terasă. Fier și masă de călcat (la cerere). O sticlă de apă la sosire. Doubles Superior Sharing Pool  (~24 mp) Pat dublu, canapea.
Doubles Superior (~24 mp) Pat dublu, canapea.
Doubles Superior SV (~24 mp) Pat dublu, canapea.
Doubles Superior Grand (~30 mp) Pat dublu, canapea.
Doubles Superior Grand Sharing Pool (~30 mp) Pat dublu, canapea.
Junior Suite/Maisonettes (~32 mp) Dormitor cu pat dublu, zonă de living cu canapea.
Suites Private Pool (~37 mp) Dormitor cu pat dublu, living cu canapea, aparat de cafea espresso, piscină privată. La sosire - Check-in privat cu pahar de șampanie de bun venit, sticlă de vin alb și fructe, minibar gratuit, aparat de cafea espresso cu pastile de cafea gratuite numai la sosire. Terapie SPA gratuită (1/persoană), masă permanentă rezervată în restaurantul M., room service (numai cu tavă gratuită) de la barul principal din lobby după ora 18:30, șezlonguri și umbrele de soare rezervate pe plajă.
Suites Exclusive Private Pool/SV (~37 mp) Dormitor cu pat dublu, living cu canapea, aparat de cafea espresso, piscină privată. La sosire - Check-in privat cu pahar de șampanie de bun venit, sticlă de vin alb și fructe, minibar gratuit, aparat de cafea espresso cu pastile de cafea gratuite numai la sosire. Terapie SPA gratuită (1/persoană), masă permanentă rezervată în restaurantul M., room service (numai cu tavă gratuită) de la barul principal din lobby după ora 18:30, șezlonguri și umbrelă de soare rezervate pe plajă. Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.
Distanta fata de mare: 50 м

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Myrion Beach Resort, Creta, Grecia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
verifica