Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Revelion - 3 nopti

Poiana Brasov, Romania
de la
EUR 1533 43 EUR
2 adulti
Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, la 20 de minute de mers pe jos de pârtia de schi Bradul.

~
Servicii incluse: - cazare; - 30 decembrie: petrecere cu muzica live; - 31 decembrie: mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la Munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal); - 1 ianuarie: brunch si cina (muzica live si invitati speciali); - 2 ianuarie: mic dejun; - acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita). Informatii suplimentare: - mesele pentru copiii cu varsta pana la 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata; - taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare;
- 30 decembrie: petrecere cu muzica live;
- 31 decembrie: mic dejun si cina festiva (muzica live, dansuri, invitati surpriza, tombola cu premii constand in pachete de cazare la Munte in Poiana Brasov, Sinaia si Predeal);
- 1 ianuarie: brunch si cina (muzica live si invitati speciali);
- 2 ianuarie: mic dejun;
- acces gratuit la SPA in limita locurilor disponibile (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exterioara incalzita).

Informatii suplimentare:
- mesele pentru copiii cu varsta pana la 6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata;
- taxa de salvamont NU este inclusa si se achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Revelion - 3 nopti, Poiana Brasov, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
verifica
26
27
28
29
1533
2 Adulti
4 Nopti
30
1777
2 Adulti
3 Nopti
31