Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Paste - 4 nopti

Poiana Brasov, Romania
Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, la 20 de minute de mers pe jos de pârtia de schi Bradul.

~
Servicii incluse: - Cazare cu mic dejun; - Cina Festiva in ziua de Paste cu meniu traditional, program artistic si muzica Live; - Primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii; - Acces gratuit la SPA (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita) in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare: - taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- Cazare cu mic dejun;
- Cina Festiva in ziua de Paste cu meniu traditional, program artistic si muzica Live;
- Primire traditionala cu oua rosii, vin si cozonac in Noaptea Invierii;
- Acces gratuit la SPA (sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi interior, piscina interioara, sala de fitness, piscina infinity exteriora incalzita) in limita locurilor disponibile.

Informatii suplimentare:
- taxele hoteliere NU sunt incluse in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Silver Mountain Resort & Spa - Oferta Paste - 4 nopti, Poiana Brasov, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
verifica
26
27
28
29
verifica
30
verifica
31