Hotelul  Titanic Mardan Palace  a fost renovat complet in anul 2019 si deschis in 2009. 
Localizare: hotelul Titanic Mardan Palace 5* este pozitionat pe malul marii, in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul Antalya si 15 km de centrul orasului Antalya.
Dotari generale: 
Hotelul Titanic Mardan Palace dispune de o piscina principala exterioara cu o suprafata de 9700 mp, 6 piscine pentru tipurile de camera Lake House, aquapark, piscina interioara incalzita in sezonul rece si piscina exterioara incalzite in sezonul rece, o sala de fitness, centru SPA, miniclub pentru copii pana in 12 ani, 2 terenuri de tenis si pune la dispozitia turistilor programe de: aerobic, yoga, meditatie, zumba, tabata, aqua boxing, aqua jumping s.a.
Hotelul Titanic Mardan Palace dispune de 1 restaurant principal Bosphorus restaurant care este situat la un etaj inferior zonei de lobby si are specific din bucatariile est si vestestice creand o fuziune perfecta. Aici se pot servi micul dejun (in intervalul orar 07:00-11:00 ), pranzul (in intervalul orar 12:30-14:30) si cina (in intervalul orar 19:00-21:30)  si 7 restaurante a la carte: 
Twenty four restaurant este un restaurant cu specifc a la carte si este deschis 24 de ore din 24 de ore si este inclus in golden inclusive concept insa in timpul iernii este inchis.
Aquamarine fish restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea pestelui si are un design unic deoarece este inconjurat de acvarii plin de pesti. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 20 de euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.
Asian restaurat Teppanyaki este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific asiatic. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara iar pe timpul iernii este inchis. Este un restaurant cu plata de 20 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.
Beef grill club este un restaurant a la carte specilizat in carne si pregatirea acesteia cuprinzand si un meniu cu vinuri care se potivesc oricarui tip de carne dorita. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 40 de euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.
Silk Road Indian Restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific indian. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara iar pe timpul iernii este inchis. Este un restaurant cu plata de 15 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.
Da Vinci italian a la carte restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific italian (paste preparate prospat si pizza) si este inclus in golden inclusive concept.Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 15 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.
Hotelul dispune de 13  baruri:
- Mykonos beach club este localizat in centrul plajei private si aici se organizeaza si evenimente cu tematici speciale
- Pool bar este deschis vara in intrevalul orar 16:00 - 19:00.
- Vitamin bar este deschis vara in intrevalul orar 09:00 - 20:00 iar pe timpul iernii in intervalul orar 09:00 - 20:00.
- Tower roof bar este localizata in incinta cladirii Maidens Tower si este deschis in intrevalul orar 20:00 - 24:00.
- Hurrem lobby bar este localizat in lobby din cladirea Dolmabahce Palace si este deschis 24 de ore din 24 de ore.
-Secret terrace bar aici se poate intra numai pe baza de programare si este un local specializat numai pe evenimente si ocazii seciale
- Leonardo bridge pool bars este deschis dimineata si dupa amiaza in intrevalul orar 10:00-18:00.  
- Scorpion bar este deschis vara in intervalul orar 09:00 - 18:00.
-Lake houses bar este situat in gradina unde sunt localizate camere de tip lake house si este deschis in intervalul orar 09:00 - 18:00.
 -Indoor pool bar este localizat in incinta piscinei interioare si este deschis zilnic in intrevalul orar 09:00 - 20:00.
-Monkey night club este un club care are o capacitate de 3 etaje si admosfera este intretinuta de un DJ si de lumini spectaculoase. Este deschis vara in intervalul orar 23:00 - 02:00 iar iarna in intervalul orar 23:00-02:00.
-Lounge bar este deschis vara in intrevalul orar 16:00 - 24:00.
-Nevizade square bar este un centru unde se organizeaza shouri si petreceri in aer liber si are o capacitate de 500 de persoane, in spatele lui se alfa o piscina si o impresionanta fantana. Este deschis vara in intrevalul orar 21:00 - 23:00 iar in timpul iernii este inchis.
De asemenea hotelul Titanic Mardan Palace mai dispune de doua patiserii:  Dolmahbace patisserie care  este o patiserie situata in proximitatea zonei de lobby si este deschis in intrevalul orar 10:00-22:00 vara si iarna in intrevalul orar 10:00-22:00, si Maidens Tower Patisserie este o patiserie situata in cladirea Maiden Tower ce reprezinta o replica a cladirii z Kulesi (Maidens Tower) si este localizata langa piscina. Este deschisa in intrevalul orar 16:00-23:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapal. un Fruit buffet este deschis zilnic dimineata si la pranz unde puteti servi zilnic o gustare plina de energie si vitamine si este deschis in intrevalul orar 12:00-18:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapal si Ice cream bar unde se pot servi inghetata si iaurt inghetat cu diferite topinguri si arome, este deschis in intrevalul orar 10:00-18:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapal.
Sporturile nautice precum parasailing, jetski, surfing s.a. sunt contra cost.
Plaja: hotelul Titanic Mardan Palace detine plaja privata de nisip alb cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit.
Dotari camere:
Hotelul dispune de un total de 543 de camere localizate in cladirea principala sau in anexele care se afla langa.
Premium room-camerele premium au o suprafata de 42-48 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu cada sau dus, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Doua camere de acest tip sunt pentru persoanele cu handicap.
Premium room pool side/ sea view-camerele premium au o suprafata de 42-48 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu cada sau dus, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Vederea camerelor poate fii partial la piscina sau partial la mare. Doua camere de acest tip sunt pentru persoanele cu handicap.
Deluxe room- camerele deluxe au o suprafata de 61 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial, baie in stil turcesc cu dus si jacuzzi, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Vederea camerelor poate fi la pamant, partial la piscina sau partial la mare.
Family room- camerele family au o suprafata de 55-60 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare separate printr-o usa si dispun de: un pat matrimonial intr-o camera, 2 paturi twin in cea de-a doua camera, baie cu dus sau cada, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 1 copil. Vederea camerelor poate fi la pamant, la piscina sau la mare.
Premium family room- camerele premium family au o suprafata de 70 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare separate printr-o usa si dispun de: un pat matrimonial intr-o camera, 2 paturi twin in cea de-a doua camera, 2 bai cu dus sau cada, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 1 copil. Vederea camerelor poate fi la pamant, la piscina sau la mare.


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion IAS-AYT VINERI Iasi - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-IAS VINERI Antalya Oras - Iasi; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Baia Mare catre TITANIC MARDAN PALACE , Lara, Turcia