Acest hotel de 4 stele oferă 2 piscine si acces direct la plaja din Hammamet. Este situat la 3 km de centrul orasului Hammamet.

Camerele de la Le Sultan au aer conditionat si balcon privat. Toate sunt decorate in stil clasic si dotate cu minibar si TV cu canale prin satelit. Băile cu marmură au un perete de sticlă.

Restaurantul Les Voiliers servește preparate mediteraneene pe terasă, restaurantul Sakura oferă preparate din bucătăria fusion, iar oaspetii au la dispozitie si cafeneaua Moorish. Rrestaurantul Le Serail serveste in fiecare dimineată un mic dejun tip bufet. Hotelul Sultan are 5 baruri, inclusiv un bar cu pian, Sherazade.

Proprietatea oferă un centru spa si acces la internet in toate zonele. Este disponibil un serviciu de transfer gratuit la terenul de golf Yasmine si la centrul de scufundări PADI.

Hotelul oferă parcare privată gratuită si este la 8 km de gara din Bir Bourekba.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - TUNISIA 2024 (MARTI) Cluj Napoca - Monastir; TAXA AEROPORT; Avion TUNISIA - CLUJ 2024 (MARTI) Monastir - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre LE SULTAN, Monastir, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate