Skipass inclus!
La Norma - Desfătare pe zăpadă!

Simpatica staţiune La Norma este situată la o altitudine de 1.350 m, chiar între masivul la Vanoise şi Valea l'Arc în Alpii Savoiezi. Fascinaţia acestei localităţii vine în special de la faptul că este practică fără trafic şi situată pe un platou împădurit. În întrega zonă înconjurătoare vă aşteaptă panorame excepţionale - de care vă puteţi bucura în special la restaurantele montane. Caracteristic micului orăşel sunt casele de lemn şi micile magazine. La Norma - Idilă înzăpezită! Primitorul centru este perfect pentru o după-amiază la cumpărături şi în plus situat chiar lângă pârtii şi instalaţii. În localitatea cu infrastructură foarte bună pentru copii şi familii cei mici sunt aşteptaţi de grădiniţele de schi pe când pe adulţi îi aşteaptă numeroase posibilităţi de agrement în afara pârtiilor. Specială este posibilitatea de căţărări pe gheaţă pe cascada îngheţată în apropiere de La Norma! Seara vă puteţi răsfăţa în diferitele restaurante sau cu o plimbare prin satul frumos iluminat.

După o zi lungă pe pârtii vă aşteaptă în La Norma câteva posibilităţi pentru a încheia seara în mod plăcut. Cei care caută mai degrabă linişte le recomandăm o seară la cinema sau o vizită la unul din baruri sau restaurante unde pe lângă celebra bucătărie franţuzească vă aşteaptă şi specialităţi internaţionale. Şi pentru cei care mai au încă destulă energie există multe oportunităţi: pot participa la schi în nocturnă, pot face drumeţii pe zăpadă sau o plimbare romantică cu sania trasă de câini sau un zbor cu parapanta. Adrenalină vă promite caţărarea pe cascada îngheţată din vecinătatea La Norma!

În La Norma & Valfréjus desfătarea pe zăpadă este absolută: domeniile schiabile vă aşteaptă cu pârtii incredibil de frumoase şi magnifice panorame. La altitudini între 1350 - 2750 m entuziaştii de schi şi snowboard pot folosi 23 instalaţii pe cablu pentru a se bucura de 135 km de distracţie pe zăpadă pură. Fie începător sau expert, în La Norma veţi găsi cu siguranţa coborârea potrivită, aveţi o mare varietate de alegere dintre pârtii cu grad de dificultate mediu sau redus. Pe lângă pârtiile slalom, cu nocturnă şi un Snow-Park există de asemenea şi multe coborâri prin pădure. Cu mai mult de 100 de tunuri de zăpadă distracţia pe pârtii este garantată. Merită să faceţi o excursie de o zi la Aussois (55 km pârtii), Val Cenis Vanoise (125 km), Bonnevale sur Arc (32 km) - pe care le puteţi accesa cu skipass-ul "ESKI-MO" pentru o zi fiecare (la skipass de 6 zile+). Fiecare dintre acestea sunt accesibile cu skibus gratuit. Situat la doar 15 km de La Norma Orelle vă permite acces perfect la domeniul schibil Les 3 Vallées. O dată pe săptămână circula acolo de la La Norma un skibus (contra cost). Nu pierdeţi ocazia de a face o excursie în acest cel mai mare domeniu schibil din lume.

În La Norma există un traseu de schi fond prin pădurile de conifere de pe Plateau de la Repose. Un alt traseu duce la Valfréjus pe Plateau d' Arrondaz. Oferta pentru schi fond nu este foarte mare, dar rutele sunt cu atât mai frumoase. Pentru excursii mai lungi pe schiurile înguste la în jur de 35 km depărtare vă aşteaptă pârtiile vecinei Valmeinier. În jurul Valmeinier şi Valloire există 10 km pentru schi fond. Gradul de dificultate este în general mediu, perfect şi pentru începători. În plus există şi diverse staţii service.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Résidence Le Tetras, La Norma, Franta

Verifica tarife si disponibilitate