Ziua 1
Plecare din Bucuresti la ora 05:30 (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei), pe ruta Bucuresti - Ruse - Varna - Burgas.
 - Oprire in Obzor. Timp liber pentru plaja si plimbare individuala. Supranumit Orasul Soarelui, Obzor este locul in care Muntii Balcani se intalnesc cu Marea Neagra. Cazare in zona Burgas.


Ziua 2
Mic dejun. Vom vizita:
 - Castelul Ravadinovo este una dintre principalele atractii de pe litoralul bulgaresc. Desprins, parca, dintr-un basm, castelul se aseamana cu lucrarile marelui Gaudi.  Castelul este visul devenit realitate al creatorului Georgi Tumpalov, care, timp de aproape 25 de ani, a construit piatra cu piatra singurul castel nou din Europa, declarat Miracol architectural.
 - Orasul Sozopol, cel mai vechi oras bulgaresc de la malul marii, intemeiat in anul 610 i.Hr de catre grecii antici. Orasul se prezinta sub forma unui labirint de stradute pavate printre casele tipice, cu parter de piatra si etaj din lemn. Cazare in zona Burgas.


Ziua 3
Mic dejun.
 - Croaziera Insula Sf. Anastasia. Insula Sfanta Anastasia este locul considerat unul dintre cele mai romantince din Golful Burgas, ce ascunde numeroase legende si povesti (una dintre acestea este ca insula adaposteste comoara piratilor Cossacks). Insula si-a luat numele dupa cel al unei vechi manastiri de pe cuprinsul sau, construita in Evul Mediu. Desi micuta ca dimensiuni, insula adaposteste o manastire, un muzeu, o farmacie si un restaurant. 
 - Participam la Festivalul Sculpturilor de nisip, ce isi deschide portile, in fiecare vara, in Gradina Marii din Burgas. An de an, artisti din toata lumea isi expun figurinele, adevarate opere de arta, realizate in intregime din nisip, spre bucuria celor mici si mari. Tematica este una diferita de la un sezon la celalalt. Cazare in zona Burgas.


Ziua 4
Mic dejun.
 - Oprire in Nessebar. Orasul este unul dintre cele mai vechi asezari europene, construit pe vechile ruine ale asezarii trace Mesambria. Numit, in mod constant, Dubrovnik al Bulgariei, Nesebar este o cetate - muzeu, cu o istorie care se intinde peste trei milenii. Din anul 1983, orasul vechi din Nessebar este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Pornim intr-un tur pietonal prin orasul vechi pentru a descoperi Moara de Vant - Statuia Sf. Nicolae - Muzeul de Arheologie - Biserica Sf. Stefan - Biserica Sfantul Ioan Aliturghetos - Teatrul Vechi - Turnul Vechi - Muzeul etnografic Nessebar - Bazilica Sfanta Maica a Domnului Eleusa - Biserica Sf. Parascheva - Biserica Sf. Apostoli Mihail si Gavriil - Biserica Hristos Pantocrator - Portul din Nessebar. Timp liber pentru plimbare individuala.
Plecare catre Bucuresti, sosire in functie de trafic si formalitatile vamale.Pretul include: 
 - Transport cu autocar clasificat;
 - Ghid de turism atestat;
 - 3 nopti de cazare + mic dejun Hotel 3* (ca exceptie Hoteluri de 2* sau 4*).

Pretul nu include:  
 - Cheltuieli personale;
 - Asigurari (storno, medicala);
 - Taxa de vizitare a obiectivelor turistice (Muzeu Insula Sf. Anastasia - 3 leva/pers, Castelul Ravadinovo - 20 leva/pers, Galeria de Arta a Castelului Ravadinovo - 10 leva/pers, Festivalul Sculpturilor de Nisip - 3,5 leva/pers), Croaziera Insula Sf Anastasia - 16 leva/pers - optiunea pentru croaziera se face la inscriere si se achita la ghid, in ziua plecarii;
 - Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata - se va achita cash de catre turisti la receptie; 
 - Orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans 30% in termen de 7 zile de la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.
 
Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 60 euro/pers. 

Grup minim 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (60 euro).
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (105 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic.  Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 persoane.

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Imbarcari din tara: 
NOTA transferuri: Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara, transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din tariful corespundator rutei.

Campina - Bucuresti - retur (Benzinarie OMV) - 40 euro
Giurgiu - Bucuresti - retur (Rompetrol vis-a-vis de Kaufland) - GRATUIT
Mioveni - Bucuresti - retur (Catedrala Sf Petru si Pavel) - 45 euro
Pitesti - Bucuresti - retur (Petrom Podul Viilor) - 40 euro
Ploiesti - Bucuresti - retur (Benzinaria Petrom Metro) - 35 euro
Rm Valcea - Bucuresti - retur (Autogara Antares) - 50 euro
Targoviste - Bucuresti - retur (Hotel Valahia) - 35 euro

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Varna
Transport Autocar Varna - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre CIRCUIT 4 ZILE BULGARIA - OBZOR - NESSEBAR - INSULA SF ANASTASIA, Toate locatiile, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate