Situat pe Atolul Malé de Sud, Anantara Veli Maldives se află la 35 de minute cu șalupa de Aeroportul Internațional din Malé. Anantara Veli Maldives oferă o experiență litorală completă, grație centrului de sporturi nautice, malurilor frumoase cu nisip și bungalourilor luxoase amenajate deasupra apei. Cele 5 restaurante ale sale au vedere spectaculoasă la Oceanul Indian.

Facilitati camere

Înconjurate de apa albastră și de nisip alb, bungalourile tropicale din lemn sunt dotate cu TV cu ecran plat, DVD player și cafetieră espresso.


Facilitati hotel

La Spa-ul Anantara oaspeții au la dispoziție servicii de masaj corporal de relaxare, iar la centrul de fitness beneficiază de sală de gimnastică și de cursuri de yoga. De asemenea, acest complex doar pentru adulți oferă room service nonstop și WiFi gratuit în zonele publice.

Restaurantul 73 Degrees servește un mic dejun tip bufet și fructe de mare proaspete. Printre alte opțiuni culinare se oferă preparate thailandeze și japoneze. Băuturile sunt disponibile la barul Dhoni, de la piscină.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Anantara Veli Resort & Spa, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate