Charter Sri Lanka - Anantara Kalutara Resort, cu plecare din Bucuresti

Situat pe o plajă retrasă, de-a lungul coastei de sud-vest din Sri Lanka și la 1 oră de capitală, Anantara Kalutara Resort este un refugiu superb, care oferă unități de cazare de lux și experiențe inspiraționale din natura și cultura sălbatică a insulei.

Hotelul Anantara Kalutara Resort oferă unități de cazare conceptuale, situate in Kalurtara, inspirate de Geoffry Bawa, un arhitect de renume mondial. Proprietatea are vile private, potrivite pentru familii, administrate de gazde primitoare, precum și 2 piscine in aer liber și un grătar.

Oaspeții au la dispoziție 3 restaurante de nivel mondial, cu bucătari internaționali, unde pot savura diferite preparate din Sri Lanka, precum și preparate thailandeze, indiene și chinezești.

Oaspeții se pot relaxa centrul spa de la Anantara, in camerele cu masaj ayurvedic si reflexoterapie, sau pot profita de piscina impresionantă in aer liber si de clubul pentru copii si adolescenți, cu profesioniști instruiți in domeniul ingrijirii copiilor. In plus, in vilă se pot aranja ritualuri de 10 minute pentru ingrijirea picioarelor, cu un terapeut spa.

Anantara Kalutara oferă vile private de 5 stele, precum și camere și suite cu piscină mică si adancă individuală. Oaspeții au la dispoziție serviciu de check-in in cameră și un majordom personal, foarte bine pregătit. Oaspeții pot opta pentru vile cu vedere uimitoare la plajă sau cu grădină privată. Aceste vile reflectă frumusețea culturală elegantă din Sri Lanka si sunt un loc perfect pentru relaxare. Toate vilele sunt dotate cu humidor de vin, minibar și aparat de cafea espresso, sistem audio Bose, duș cu efect de ploaie separat, cadă și produse de baie Themae.

Acest complex oferă facilități pentru sporturi nautice, biciclete gratuite și serviciu de inchirieri auto. La acest complex se poate juca tenis de masă, biliard și darts, iar zona este cunoscută printre amatorii de windsurfing. Proprietatea are, de asemenea, o sală de gimnastică bine dotată.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Anantara Kalutara Resort, Coasta de Vest, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate