Charter Creta - Anais Collection Hotels and Suites, cu plecare din Oradea

Amplasare

Acest complex de vacanță se află în Chrissí Aktí, în apropiere de o plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul dispune de o cameră de bagaje, de un serviciu de transfer și de o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare