Oferte Tunisia

Exotic beach
Exotic beach

Tunisia

Descoperă Tunisia, cu plaje nesfârșite de nisip fin, ape cristaline și o cultură bogată, Tunisia este destinația perfectă pentru un concediu de vis. Rezervă acum și bucură-te de reduceri speciale la pachetele noastre all-inclusive, care includ cazare la hoteluri de lux, mese delicioase și excursii captivante în cele mai frumoase locuri din Tunisia. Fii gata să explorezi orașele istorice, piețele pline de culoare și să te relaxezi la soare pe plajele spectaculoase. Alege Tunisia pentru următoarea ta aventură și creează amintiri de neuitat alături de cei dragi!

view details

Foloseste motorul de cautare pentru a vizualiza ofertele!

Tunisia
×
Specialitatile traditionale locale

BRIK : portofel făcut dintr-o bucată groasă și bine prăjită de plăcintă warkha umplută cu ou, pește, carne, fructe de mare sau brânză, și care se servește stropit cu zeamă de lămâie.CHORBA : supă de pește cu tăiței sau carne condimentată. LEBLEBI : supă de linte uscată. HARISSA : pastă din ardei iute, usturoi, roșii (un preparat foarte iute) BROCHETTE : frigărui din carne de miel
MERGEZ : cârnaț foarte condimentat din carne de oaie sau miel, prăjit pe grătar. CHAKCHOUKA : preparat din ou și legume, bine condimentat.TAJINE : preparat din ou, carne, legume și cascaval, uneori și cu spanac. MECHOUIA : pastă obtinută din roșii, ardei, capere, ou și pește, toate măcinate și prăjiteMAKROUD : prăjitură umplută cu gem de curmale

Shopping

Datorită abilităților lor în prelucrarea lânii, țesăturii și pielii, secretele tehnologiei transmise din generație în generație, tunisienii pot oferi oaspeților o selecție cu adevărat bogată de produse finite, țesături și alte componente pentru fabricarea lor.
Bijuteriile bizare create de mâinile „aurii” ale meșterilor locali sunt și mai solicitate. Nu uitati de uleiul de masline.
O gamă largă de piețe și ceramică tunisiană. Cel mai adesea, pentru astfel de produse, turiștii merg în locuri istorice de fabricație - în nordul Nabeul, Gellala, precum și pe insula Djerba. Meșterii experimentează cu pricepere compoziția metalului, adaugă diferiți aditivi la cuprul tradițional, creând scheme de culori interesante ale produsului final și schimbându-și proprietățile. Ca urmare, apar produse, atât în ​​nuanța roșiatică obișnuită, cât și în culori argintii mai moderne.

Optionale

Excursie în Sahara (2 zile) - după vizitarea amfiteatrului roman din El Jem, trecând prin localităţile Sfax şi Gabes, se ajunge la Matmata. Trecând prin Gabes, El Hamman şi oaza Kebili, drumul conduce la Douz unde aveţi posibilitatea de a vă plimba pe cămile admirând apusul de soare. După micul dejun, plecare spre oraşul Tozeur prin lacul sărat, secat Chott El Jerrid. Eexcursie de trei ore cu maşini de teren. După servirea mesei de prânz plecare către Kairouan, vestit pentru covoarele ţesute manual. După-masa târziu plecare spre locul de cazare ales.
Tunis - Cartagina - Sidi Bou Said - Kairouan - El Jem - Monastir
Excursie cu vaporul - în Port el Kantaoui. Aveţi ocazia de a face plajă şi să vizitaţi plajele din Sousse şi Monastir.

Obiective de vizitat

Amfiteatrul El Djem - impozantul amfiteatru roman El Djem (El Jem) este atracția principală a orașului cu același nume.
Muzeul Bardo - chiar și cei care nu se dau în vânt după vizitarea muzeelor vor fi impresionați de mozaicurile frumoase prezente în Muzeul Bardo, unul dintre obiectivele turistice cele mai importante ale Tunisiei.
Djerba - principalul oraș al plajei, Houmt Souk.
Manastirea Ribat-una dintre cladirile cele mai fotogenice ale Tunisiei, cu zidurile sale voluminoase, este, cu siguranță, cetatea-mănăstire Ribat, situată în localitatea Monastir.
Lacul Chott El Djerid - acoperit de o crustă de sare care îți permite să străbați lacul pe jos, oferă un peisaj desprins din alte lumi, având o cromatică jucăușă care îmbină albul, verdele și violetul.