40px

Noi îți asigurăm o vacanță de neuitat!

DUBAI

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Acest minunat oraș despre care putem povesti zile întregi, se pare că reușește să atragă din ce în ce mai mulți turiști în brațele sale. Sau mai bine spus, pe plajele sale. Am hotărât să scriem acest articol pentru că am strâns foarte multe informații de-a lungul timpului din călătoriile noastre în minunatul Dubai. Activități în Dubai Plajele. O dată ce ai ales această destinație, trebuie să știi că soarele este prezent non stop și că vei simți diferența de temperatură, tocmai de aceea plajele din Dubai abia așteaptă să le vizitezi. Kite beach este una dintre plajele preferate de turiști deoarece aceasta oferă o priveliște impresionantă către Burj Al Arab. Zona aceasta este cea mai populată, fiind plină cu restaurante de lux, locuri de luat micul dejun și tot felul de terase. Jumeirah Beach, o altă zonă unde vei găsi nisip fin, terase, beach bar-uri și multe zone de relaxare. Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume pe care nu ai cum să o ratezi o dată ajung în Dubai. Intrarea este în jur de 135 dirhami, de persoană și posibil să ai parte și de o masă când ajungi sus. Safari. Deșertul te așteaptă pentru o experiență unică, pe care nu o întâlnești zi de zi, mai ales în România. Există foarte multe companii care vin și te iau de la hotel, te duc în deșert unde ai parte și de un prânz dar și de această experiență minunată, numită safari. Alte activități precum săritul cu parașuta sau scuba diving, vă așteaptă tot în Dubai, însă trebuie să mergeți cu o doză mare de curaj. Cluburile de noapte reprezintă și ele o parte din atracția turistică pentru cei interesați de viața de noapte. Dacă ți-am făcut poftă de plajă, soare și safari, scrie-ne aici pentru ofertă!

Click pentru detalii

Republica Dominicana

Republica Dominicană este o țară insulară din America de Nord, în nordul Mării Caraibilor, situată în partea de est a insulei Hispaniola. Poate cea mai ”populara” tara din aceasta mult dorita destinatie, Republica Dominicana a devenit cunoscuta turistilor din intreaga lume in special datorita plajelor sale fantastice, ”asortate” unor resorturi all-inclusive care ofera servicii de calitate. Prin urmare, localitatile Puerto Plata, Punta Cana, La Romana si Samana atrag ca un magnet vizitatori din toata lumea, nu mai prejos situandu-se capitala Santo Domingo, oras aflat in patrimoniul UNESCO.Pe langa plajele, resorturile si terenurile de golf de cinci stele, Republica Dominicana te asteapta cu o multime de surprize: cascade, jungle, recifuri de corali, insule nelocuite, paduri de pini, munti s.a.m.d. Un ecosistem divers in care posibilitatile de petrecere a vacantei sunt nenumarate si pe toate gusturile. Inainte de a te convinge sa cumperi bilete pentru aceasta splendida destinatie.

Click aici pentru detalii

Mauritius

Mauritius se afla in Oceanul Indian, chiar langa coasta sud-estica a Africii. Este cunoscut pentru plajele sale albe, apele cristaline si reciful de corali. Clima este foarte calda si insorita, cu temperaturi ridicate pe tot parcursul anului. Mauritius este tipul de destinatie in care puteti merge tot timpul anului, insa este bine de stiut ca lunile anului se impart in doua sezoane majore principale si un sezon de tranzitie.Faimos pentru frumoasele sale plaje, Mauritius atrage turisti care stiu sa aprecieze o zi plina de soare, mare, aer proaspat si privelisti edenice – vacanta autentica pe care fiecare o merita. Va prezentam lista cu cele mai bune plaje din Mauritius de pe fiecare coasta a insulei pentru a alege acea locatie in care sa va petreceti vacanta. Aflati care sunt plajele cu nisip si care sunt plajele acoperite cu pietre, care sunt locatiile cu o natura virgina, bijuteriile secrete ale insulei si care sunt statiunile dezvoltate, in care veti gasi de la hoteluri luxoase, pana la centre de inchiriere a echipamentelor si de instruire pentru diverse sporturi acvatice.

Click pentru detalii

MARRAKESH

Marrakech este probabil cel mai haotic oraș al Marocului și locul în care vei avea parte de cel mai mare impact cultural. Medina cu zidurile sale impunătoare, souk-urile cu munții de mirodenii și suvenirurile colorate, grădinile exotice, școlile vechi, palatele din alte vremuri, mirosul de mentă, oamenii care cutreieră străzile până noaptea târziu și cea mai bizară piață în care vei ajunge vreodată – pe toate le găsești în Marrakech. Cu alte cuvinte, câtă vreme lași prejudecățile acasă și ești gata să descoperi o cultură extrem de diferită de a ta, orașul îți va plăcea enorm. Prin urmare, este momentul să scoatem din #valiză experiențele pe care n-ai voie să le ratezi în Marrakech, odată ce te-ai obișnuit cu ritmul haotic al orașului

Click aici pentru detalii