35px

Oferte Grecia Peloponez

Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach

Peloponez

Descoperă frumusețea și istoria fascinantă a regiunii Peloponez din Grecia! Situat în sudul Greciei continentale, Peloponezul este un adevărat paradis pentru iubitorii de călătorii și pasionații de istorie. Aici vei găsi o combinație perfectă între plaje spectaculoase cu nisip fin, peisaje montane impresionante și vestigii arheologice uimitoare.Peloponezul te va cuceri cu peisajele sale variate, cu ospitalitatea locuitorilor și cu atmosfera sa autentică grecească. Fie că ești în căutarea relaxării pe plajă, a aventurii în natură sau a explorării culturale, Peloponezul are tot ce îți dorești pentru o vacanță de neuitat în Grecia!

Foloseste motorul de cautare pentru a vizualiza ofertele!

Oferte Peloponez
×
Specialitatile traditionale locale

Gyros, tsatsiki, souvlaki, choriatiko - aceste feluri de mancare sunt renumite in toata Grecia.
Sutzukakia - un fel de chiftele, în formă de mititei, însoțite de orez și sos de roșii.
Pastitsio - o budincă de macaroane cu carne.
Prăjitura de casă - cu portocale.

Shopping

Dulciuri si lichioruri - puteti gasi dulciuri traditional grecesti care pot fi facute cadou. De asemenea din fructe se fac si lichioruri excelente care sunt imbuteliate si vandute in majoritatea magazinelor cu suveniruri.
Ouzo si vin grecesc - bautura greceasca bine cunoscuta este ouzo care este servita in taverne si care poate fi achizitionata din orice magazin.
Produse locale - cele mai tipice produse grecesti sunt mierea, vinul si uleiul de masline. Nimic nu este mai bun si mai sanatos decat niste plante "culese" de pe meleagurile grecesti.

Optionale

KALAVRITA - PATRA - Programul a două excursii în Peloponez într-o singură zi! O excursie captivantă în orașul Kalavrytaai ocazia să vizitezi mănăstirea maiestuoasă Mega Spileon. Aici, într-o Mare Peșteră, iese la suprafață faimosul Izvor Sfânt. În plus, veți face o plimbare prin orașul Patras și o vizită la Catedrala Sf. Andrei.
INSULA KEFALONIA - Veți vizita lacul subteran Melissani, peștera unică a lui Drogarati.
De asemenea puteti vizita si Insula Zakynthos intr-o croaziera de o zi.

Obiective de vizitat

Olympia - este un sat arheologic unde se găsea celebrul Templu al lui Zeus și stadionul în care se desfășurau Jocurile Olimpice antice.
Epidaur - este încă utilizat în prezent pentru reprezentații teatrale și concerte.
Mycenae - este un important sit arheologic care datează din epoca bronzului. Aici puteți explora cetatea antică și puteți vedea faimosul Poartă a Leilor.
Mistras - vizitatorii pot explora biserici și mănăstiri medievale, precum și admirarea panoramei asupra regiunii.