Oferte Mauritius

Exotic beach
Exotic beach

Mauritius

Mauritius-este o adevărată insulă paradisică din Oceanul Indian, la sud-estul Africii. Acest stat tânăr este cunoscut în lume ca una dintre cele mai bune stațiuni, incredibil de frumoasă, originală, interesantă și sigură. Plajele paradisiace ale acestei insule sunt acoperite cu nisip de corali alb ca zăpada, grădinile botanice sunt formate din plante incredibile, iar viața marină exotică poate fi observată nu numai prin scufundări, ci și într-un acvariu cu un volum de 1 milion de litri! Coasta de sud-vest cu nisip vulcanic roșu, pini canadieni și eucalipt, în loc de palmieri și mangrove obișnuite pentru tropice, este deosebit de remarcabilă. Plajele din Mauritius sunt numeroase și de tot felul, iar evaluarea noastră vă va ajuta să o găsiți pe cea mai bună.

view details

Exotic beach
Exotic beach

Specialitatile traditionale locale

Fructe de mare proaspete-cu un teren de pescuit la fel de bogat ca și Oceanul Indian, nu e de mirare că Mauritius este cunoscut pentru fructele de mare.

Palm inimile-Palmierii sunt reprezentarea finală a vieții tropicale a insulei, dar este posibil să nu vă așteptați să le fi serviți pe o masă venită din cină. Inimile de palmier - miezul cilindric al anumitor specii de trunchiuri de palmier - nu sunt doar comestibile, ci mai degrabă delicioase.

Rom-deși Mauritius și-a diversificat exporturile în ultimele decenii, trestia de zahăr rămâne un mijloc vital de comerț; prin urmare, nu este o surpriză faptul că romul este tipple de alegere pe întreaga insulă.

Arome locale-nucă de cocos și ananas sunt chintesențiale arome maurițiene și substanțe de stingere a setelor care se găsesc sub diferite forme; păianjenii înfloriți pot cumpăra ambele fructe proaspete de la tarabe la plajă sau le pot bucura în căsnicia lor fericită: piña colada.

Vanilia este răspândită în bucătăria maurițiană și poate fi găsită în orice, de la crème brûlées clasice până la curry aromatic și chiar frământat întreg prin friptura.

view details

Exotic beach
Exotic beach

Shopping

Bagatelle Mall, Moka-cu peste 130 de magazine, inclusiv branduri cunoscuta pentru cumpărături de lux.

Centrul comercial Phoenix, Vacoas-Phoenix-dacă doriți să vă bucurați de cumpărături, mese și divertisment într-un singur loc, mergeți la Centrul Comercial Phoenix Mall.

Flic En Flac, Coasta de Vest a Mauritiusului-cunoscută pentru suveniruri din cochilii de mare

Piața Le Craft, Caudan Waterfront-aici veți găsi cea mai bună colecție de produse din trestie și alte produse artizanale. Unele dintre craftworks de sticlă sunt pur și simplu minte. De asemenea, veți găsi aici uleiuri exotice locale împreună cu plantele tradiționale găsite în Mauritius.

Curepipe, districtul Plaines Wilhems-piețele de la Curepipe oferă o gamă largă de produse pentru decorarea casei. Colectia de ambarcatiuni model va va fascina si va face un cadou perfect pentru familia si prietenii dumneavoastra.

Bazarul Bayului, Grand Baie, Rivière Du Rempart- Bay Bazar este plin de vibranță și de culoare. Deoarece produsele disponibile în acest loc sunt în mare parte realizate manual, costurile sunt relativ pe partea superioară.

Piața Floreal, cartierul Plaines Wilhems-Vizitați Floreal Square pentru a obține cele mai bune produse locale. Există obiecte de artizanat neconvenționale, obiecte decorate în mod unic, decorate în mod unic, și accentul - cel mai mare atelier de bărci de model. Pentru iubitorii de diamante, există și un atelier de tăiere cu diamante. Puteți asigura o bună calitate, deoarece toate bunurile provin direct de la producători.

Arsenal, districtul Pamplemousses- este locul în care ar trebui să vă îndreptați dacă vă uitați la aparate de calitate cașmir de bună calitate.

Piata centrala, Port Louis-Piața centrală din Port Louis este pentru băuturi zilnice și remedii tradiționale și vă oferă o adevărată experiență de shopping în Mauritius.

Piata Quatre Bornes, Plaines Wilhems-Quatre Bornes Market este cel mai bine cunoscut pentru colecția sa de textile. Vino aici pentru haine colorate din textile premium. De asemenea, există o varietate de materiale de bucătărie pe care le puteți alege aici. Cireasa de pe tort este că produsele vândute aici sunt destul de ieftine. Este o piață săptămânală și este ținută în fiecare duminică și joi. Dacă sunteți în căutarea cele mai bune cumpărături din Mauritius, acest loc vă stă la dispoziție.

 

view details

Mauritius
×
Exotic beach
Exotic beach

Obiective de vizitat

In Zona vestica pot fi admirate Turnurile Martello (Martello Towers) din La Preneuse si Black River, care ilustreaza fidel vechea rivalitate dintre puterile coloniale si inocenta umanitatii. Ele sunt pietrele de moara din istoria insulei, simbolizand sfarsitul scalaviei si inceputul emigratiei indiene.

Zona de Nord este teritoriul cel mai populat si prima zona a insulei in care s-a simtit un adevarat boom turistic. Un paradis al shopping-ului si relaxarii, Grand Baie este punctul de atractie spre care se indreapta localnicii atunci cand doresc o noapte de distractie

 

In podisul insulei, Zona Centrala include cel mai mare parc national din Mauritius - Parcul National Black River Gorges, unde se dezvaluie privitorului peisaje magnifice, plante endemice si specii rare de pasari.

 

In Zona Estica a insulei poti vizita Flacq Market, unul dintre cele mai importante sate din Mauritius. Aici este locul de intalnire al locuitorilor din est, mandrindu-se in acelasi timp cu cea mai mare piata in aer liber.

 

Parcul Chamarel sau colinele celor sapte culori este o curiozitate geologica ce atrage numerosi turisti. Suprafetele valurite de teren din Chamarel sunt unice datorita coloritului terenului lutos.

 

Populara atractie atat printre localnici si printre turisti, Gradina Botanica Sir Seewoosagur Ramgoolam, cunoscuta si sub numele de Gradina Regala din Pamplemousses.

 

Cunoscut si sub numele de Ganga Talao, Grand Bassin este un lac situat intr-o zona de munte retrasa, in districtul Savanne, din centrul insulei Mauritius. 

 

Orasul Port Louis este capitala si principalul port din Mauritius. Fondat in anul 1735 de catre guvernatorul francez al vremii - Mahe de Labourdonnais, Port Louis este in prezent cel mai mare oras din insula.

 

Zona sud - estica este presarata cu cele mai vechi asezaminte din Mauritius; aici se pot vedea siturile primelor fortificatii olandeze La Vieux Grand Port. 

 

view details