Oferte Grecia

Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach
Exotic beach

Grecia

 Alegeți una dintre insulele noastre preferate - Creta, Rhodos, Corfu, Peloponez, Skiathos sau Zakynthos ,și pregătiți-vă pentru o experiență de vis sub soarele grecesc.
Fie că visezi la plaje cu nisip fin și apă cristalină sau la explorarea istoriei și culturii bogate ale Greciei, Lang Travel îți poate oferi pachetul perfect. Cu servicii personalizate, vei descoperi frumusețea fiecărei insule într-un mod autentic și relaxant.
De la mese delicioase cu specific grecesc la excursii de neuitat și activități recreative, fiecare detaliu al călătoriei tale va fi pus la punct cu grijă de echipa noastră dedicată. 

Alege destinatia

Foloseste motorul de cautare pentru a vizualiza ofertele!

Grecia
×

Top 3 cele mai bune plaje din Grecia

Plaja Porto Katsiki

Este una dintre cele mai frumoase și mai vizitate plaje din Lefkada, situată la 40 km sud-est de capitala sa. În fiecare an intră pe listele TOP ale celor mai bune coaste ale Greciei și chiar ale Europei.

Plaja Balos

Este situata la 55 de kilometri de Chania, lângă Capul Tigani, pe Peninsula Korikos, la extremitatea nord-vestică a Cretei. Există ape din cele trei mări care spală insula converg.

Plaja Navagio (sau Plaja Naufragiului)

Este una dintre cele mai faimoase și mai frumoase plaje nu numai în Zakynthos, ci și în întreaga Grecia. Golful pitoresc cu o navă ruginită pe malul său a fost mult timp principala ilustrare a ghizilor de pe această paradisă insulă greacă.