40px

Bine ai venit in clubul LANG TRAVEL

Pentru ca suntem dedicati nevoilor clientilor nostrii am creat cardul de fidelitate Lang Travel. Fie ca este vorba de o excursie cu familia sau doar in doi, cardul de fidelitate Lang Travel o sa va asigure un sejur de neuitat si fara griji. Ne dorim sa va rasplatim fidelitatea oferindu-ti reduceri garantate la sejururi de care te poti bucura alaturi de cei dragi. Prin intermediul acestui card, turistii nostri vor beneficia de discounturi la fiecare excursie achizitionata in agentia LANG TRAVEL . Programul nostru consta in acumularea de puncte valorice de catre turist pe care le poate preschimba in reduceri din valoarea pachetelor turistice achizitionate.

 

     Pentru a intra in posesia unui Card de Fidelitate Lang Travel trebuie sa completati formularul de solicitare a cardului pe care il puteti gasiti in agentia LANG TRAVEL.

     Formularul de inscriere se completeaza si se preda doar in agentia Lang Travel pentru procesarea datelor cu caracter personal in sistem si emiterea cardului.

     Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine neemiterea cardului.

     La program se poate participa numai prin completarea si semnarea formularului de aderare. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de aderare, cu date reale si lizibile. Participantul este de asemenea obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii conform formularului de inscriere.

     Pentru a deveni membru al clubului Lang Travel este necesar sa aveti peste 18 ani si domiciliat in Romania cu cel putin o calatorie organizata de agentia Lang Travel.

     Cardul poate fi utilizat numai de catre titularul cardului iar acest card nu este transmisibil.

     De asemenea cardul nu reprezinta un mijloc de plata; punctele acumulate nu pot fi preschimbate in bani.

     Lang Travel nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de Fidelitate.

     Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de pachete turistice.

     In momentul achizitionarii unui pachet turistic, posesorul poate opta pentru o singura operatie: acumularea de puncte sau acordarea reducerii.

     Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a SC Lang Travel S.R.L. si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.

     Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de LANG TRAVEL SRL, cu sediul in Arad, bd. Revolutiei inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J02/1170/2008, cod unic de inregistrare 24117580. Cardul reprezinta proprietatea S.C LANG TRAVEL S.R.L.

Solicita Cardul de fidelitate